"Camino. O calatorie a Spiritului." (6)

"Aceasta a fost prima manifestare de violență. Violența împotriva legilor divine. Sufletele au început să se certe și să se ciorovăiască între ele, în timp ce au continuat să creeze fiinte din  ce în ce mai bizare și diforme, care le reflectau pe ele însele. Ele au făcut creaturi uriașe, inutile și aproape fără creier, ca, de exemplu, dinozaurul. A început conflictul pentru supraviețuirea celui mai bine adapta - declanșând, pentru prima dată pe Pământ, legea cauzei și a efectului, sau legea karmei - deoarece orice energie se întoarce la ea însăși. [...]
Intre sufletele nou încarnate - prinse în capcana unei forme fizice mai dense, de animale - a izbucnit lupta și omorul, ceea ce le-a provocat o mare durere. Arhanghelii au privit cu dezamăgire, dar au rămas detașați.
Acesta a fost fructul muncii lor. Aceștia au fost îngerii căzuți. Arhanghelii erau martori ai rezultatelor acțiunii liberului arbitru, atunci când acesta depășea granițele voinței Divine. Dar ei nu au intervenit. Ei știau că Marele Creator Zeitate îi iubea pe toți. E posibil ca cei căzuți să se fi simțit separați și îndepărtați de lângă Zeitatea Divină - dar nu pentru totdeauna.
Existau și alte ființe, în alte lumi, sub alte forme, cu alte tehnologii - alți frați care progresaseră mai mult pe calea arătată de Marele Spirit. [...] In fiecare caz, sarcina fiecărui suflet individual era de a-și aminti de propria sa natură Divină - și de a se întoarce la ea."

4 comentarii:

Salveaza o inima spunea...

Buna ziua! Tin sa va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra de a ne promova magazinul online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii http://www.salveazaoinima.ro/ Sa postati imaginea atasata si link-ul de la site pe pagina d-voastra de facebook, iar noi la randul nostru va punem logo pe magazin pe pagina sustinatori a magazinului!Va multumim anticipat!
Va rugam sa ne lasati un raspuns pe adresa de e-mail: salveazaoinima@gmail.com

cristina spunea...

dar eu nu am facebook :(
apreciez ce faceti si va urez succes.

balaurdegradina spunea...

ciudat, eu inca nu m-am saturat de zilele ciufulite gri, de toamna uracioasa.
aproape ca mi-e rusine sa recunosc.

cristina spunea...

laura, nu-i cazul sa-ti fie, ce-ti place tie mi-a placut si mie candva, dar asa cum spuneam, in ziua aia nu m-am mai simtit confortabil. stiu si de ce: eram foarte obosita. inca mai sunt, dar afara e soare :)