”Camino. O călătorie a Spiritului.” (4)

”Odată cu primul val de suflete care a ajuns în planul Pământului, s-a produs o metamorfoză. [...] Ele erau libere să domnească asupra tuturor formelor de viață. Erau aici pentru a crea noi specii și pentru a ajuta la evoluția vieții pe care au creat-o.
Si astfel, sufletele de lumină au început să creeze viață. O zi putea deveni o mie de ani. Timpul nu avea nici un sens pentru sufletele copii. Se concentrau în colectiv cu toate frecvențele electromagnetice ale ființelor lor, până când obiectul creației lor fizice răspundea cu o viață a lui proprie. [...] 
Sute de mii de creaturi au evoluat în acest fel. Prin mișcarea timpului și spațiului, prin evoluția muncii lor din planul pământesc, sufletele trimise pe Pământ au început să devină fascinate de Pământul fizic. [...]Si, fiind curioase și având liber arbitru, ele s-au îndragostit de ropriile lor creații. Ele creau, folosind toate energiile universale Divine aflate la dispoziția lor. Viața a devenit un teren de joaca ce oferea multe posibilități. Ele au creat ființe numai cu frecvența energiei yin; au creat numai frecvențe de energie yang; au creat amestecuri de yin și yang și de pozitiv și negativ. Au creat o panoplie a creațiilor diverse. Apoi, au fost seduse de operelel lor minunate, crezând că, în multe privințe, ele au creat o frumusețe mai mare decât Marele Spirit. Astfel, ele au devenit răzvrătite, apropiindu-se din ce în ce  mai mult de operele lor fizice și depărtându-se din ce în ce mai mult de Zeitatea Divină - până când, în cele din urmă, au devenit întru totul atrase de creațiile lor fizice și, efectiv, au căzut din starea de grație, în planul fizic.”

Niciun comentariu: