Pisica si trandafiri



Pusesem ultimii trandafiri in vaze.
Credeti ca a fost chip sa-i pastrez in buna pace? Nuuuu. I-au placut si lui Missie si a descoperit ca apa de la ei este mai buna.

9 comentarii:

Mihaela spunea...

Stiu , pisicile sunt atrase de apa din vazele cu flori. Dar are niste ochi pisica (stiu ca am mai zis) mari, negri, zici ca-s doua mure.

cristina spunea...

are ochii asa pentru ca nu prea e lumina la mine in casa. cand sta la soare, poti vedea ca are ochii ... caprui deschis, spre deosebire de maia, care ii are verzi. oricum, missie are o uitatura mirata, de parca atunci descopera lumea. si maia avea o privire haioasa cand era mica, dar nu stiu daca am poze cu ea de atunci.

Diana Alzner spunea...

Vai, Missisică, ce-ai făcut? :D

cristina spunea...

asa, Diana, spune-i si tu, poate pe tine te asculta. pe mine nu ma mai baga in seama de mult :)

simf spunea...

apa de la trandafiri e imbunatatita cu minerale si se stie ca pisicutele, fiind in crestere, au nevoie de aport crescut de minerale.
piscutele pe care le cheama masha au nevoie de drojdie si din acest motiv lipaie bere din pahar. si compot, ca are vitamine.

cristina spunea...

bere? ia sa ii dau si eu lui missie ...
minerale, zici? pai astia nu echilibreaza crocantele pt pisici in functie de nevoi? atunci sa o mai las ...

simf spunea...

missie e fata isteata si simte ea ce-i trebuie: mere, pufarine, sirop de visine. daca o lasi, o sa-ti arate.

cristina spunea...

de lasat ii las cam totul la indemana, mai putin congelatele. cu bauturile este o problema insa, ca le varsa. chiar daca nu are treaba cu ele, in fuga ei da peste recipiente si le si sparge.

tender rose spunea...

Poate ca Missie descinde dintr-un neam pisicesc iraniano-libanezo-persian, care foloseau apa de trandafir in preparate culinare?!?
E o mica zabauga haioasa ! LOL